Navijači Seville Marinu traže ženu, samo da ostane

Neka mu uzor bude Rakitić

Navijači Seville Marinu traže ženu, samo da ostane

Njemački tabloid Bild plasirao je  priču prema kojoj bi navijači Seville pokušali zadržati njemačkog reprezentativca Marka Marina u svojim redovima.

Njemački reprezentativac Marko Marin (24) je ovoga ljeta posuđen Sevilli na cijelu sezonu, te je u svega nekoliko utakmicama stekao veliki respekt kod navijača španskog kluba. 

Nijemac je bio dvostruki strijelac u utakmici Europa lige protiv poljskog Slaska, dok je u porazu 1:3 od Atletico Madrida asistirao za pogodak.

Ideja Sevillinih navijača, prema pisanju Bilda, jest da nađu Marinu ženu, koja bi ga "obmanula" i "prisilila" na ostanak u Španijij, odnosno koja bi ga natjeral da poželi napustiti Stamford Bridge po isteku posudbe.

Baš je kapiten Seville i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić ljubav svog života našao u ovom andaluzijskom gradu. Ne samo da je ostao u Sevilli uprkos ponudama ovog ljeta, nego je i postao kapiten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.