Navijači Seville teniskim lopticama zasuli teren

Nezadovoljnji zbog kašnjenja utakmice

Navijači Seville teniskim lopticama zasuli teren

A. Haznadarević
Teme:

Na samom početku utakmice između Seville i Levantea, desila se posve neobična situacija. Domaći navijači su zasuli teren teniskim lopticama, te tako izazvali prekid utakmice.  

Utakmica Sevilla - Levante pomjerena je za kasniji termin kako bi duel između Barcelone i Reala bio jedini u udarnom terminu. Ljuti zbog posebnog tretmana za dva najveća španska kluba i kašnjenja utakmice, koja je odgođena pola sata, Sevillini navijači su javno iskazali nezadovoljstvo ubacujući ogroman broj teniskih loptica u kazneni prostor svog golmana Javija Varasa.

Prekid je potrajao par minuta, a redarima su se pridružili i igrači, kako bi utakmica što prije bila nastavljena.

 

Podsjećamo, ovaj meč je završen remijem 1:1.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.