Navijači u Donjecku popili 40.000 litara piva

Navijači popili dosta

Navijači u Donjecku popili 40.000 litara piva

M. Šljivak

U fan zoni ispred stadiona Donbass Arena u Donjecku tokom Evropskog prvenstva u fudbalu navijači su popili više od 40.000 litara piva.

Navijači su bili izuzetno raspoloženi za pivo, pa je tako zabilježeno da su samo u fan zoni navijači popili više od 40.000 litara piva, dok je količina popivenog piva još i veća ako se uzmu i lokali koji su cijelodnevno radili.

Prema navodma rukovodstva prelijepog stadionskog zdanja u Donjecku fan zonu oko Donbass Arene je posjetilo više od 400.000 ljudi tokom Eura, dok je sam stadion posjetilo blizu 200.000 ljudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.