Navijačicu kamera prikazala na sekundu i upravo joj se tad desio najgori mogući maler
Splet nesretnih okolnosti doveo je ovu djevojku u ozbiljan problem (Foto: Screenshot)

Grudi ispale iz majice

Navijačicu kamera prikazala na sekundu i upravo joj se tad desio najgori mogući maler

Midhat Šljivak

Navijačica na utakmici NBA lige između Philadelphia 76ersa i Memphis Grizzliesa imala je ozbiljan problem s odjećom jer su joj tokom radosti zbog poena njenog tima (76ersa) ispale grudi, a kako nesreća nikad ne dolazi sama, upravo u tom trenutku je prikazana u kadru.

Navijačica Philadelphia 76ersa dugo neće zaboraviti odlazak na utakmicu protiv Memphis Griezzliesa jer joj se desio maler kojeg se mnoge žene plaše.

Nepoznata djevojka sjedila je u blizini parketa. Oduševljeno je pozdravljala sve poene 76ersa, pa tako i one Tobiasa Harrisa koji je na trii po minute prije kraja pogodio trojku za dolazak na minus jedan (99:98).

Kamera je istog trena počela 'obilaziti' navijače. Među prvima je uhvatila djevojku koja je skakala od sreće, a zatim joj se desio veliki maler.

Dok je skakutala pored parketa, baš u trenutku kada ju je kamera prikazala, njoj su ispale grudi, što je iznenadilo i nju samu.

Oglasi

Očigledno je smatrala da je sigurno skakati. Malo je pretjerala i gledaoci su dobili pogled na grudi ove navijačice.

Nesretna cura se brzo snašla. Uspjela je navući majicu, a dobra stvar je i to što se kamera na njoj zadržala veoma kratko, pa je spriječena još veća katastrofa.

Ona će sigurno u budućnosti dobro razmisliti šta će obući na utakmice. Ovakva odjeća nije sigurna i lako se može desiti ovakav maler.

Djevojka je sve na kraju ispratila s osmijehom. Ipak, sigurno je kako joj je bilo veoma neugodno jer ipak je utakmicu gledalo na stotine hiljada ljudi.

Na kraju utakmice ona je mogla biti zadovoljna. Njen omiljeni tim je pobijedio protivnika i bilo je 110:105 u korist 76ersa.

Ona sve domaće utakmice gleda iz prvih redova. Vrlo je moguće da je u rodu s nekim od igrača Philadelpije jer karte nisu nimalo jeftine.

Oglasi