S Kataranima nema šale: Slučajno ili ne pokazala je grudi, ali tek sada za nju slijedi pakao

Nakon zlata Argentine

S Kataranima nema šale: Slučajno ili ne pokazala je grudi, ali tek sada za nju slijedi pakao

Admin Čaušević

Ako je vjerovati pisanju britanskih tabloida za argentinsku navijačicu u toplesu tek sada slijedi pakao, a navodno su katarske vlasti poduzele već prve korake. 

Ispratiti uživo osvajanje titule prvaka svijeta donosi nekontrolisane emocije. Pokazala je to scena i sa Lusail stadiona nakon što je Gabriel Montiel matirao Huga Llorisa za treće zlato Argentine u historiji.

Tokom cijelog Mundijala Argentinci su uz Marokance imali najbolju podršku, većina tribina je u finalnom meču bila u "albiceleste" dresovima i njihovoj sreći na kraju meča nije bilo kraja.

Među brojnim navijačima nalazila se i jedna navijačica koja je kamerama pokazala mnogo više nego što se to očekivalo zbog čega se suočava sa ozbiljnim problemom.

Od silnih emocija i uzbuđenja jedna od navijačica Argentine je skinula dres te su njene grudi završile u prvom planu, a kamere su uspjele i zabilježiti taj trenutak.

Iako je kadar vrlo brzo promijenjen, taj trenutak nije promakao brojnim fanovima pa je za sada nepoznata navijačica Argentine među prvim temama na društvenim mrežama.

Oglasi

Britanski mediji izvještavaju da bi navijačica mogla završiti u zatvoru jer je prekršila stroga i poprilično konzervativna pravila ponašanja koja su na snazi u Kataru.

Daily Mail navodi da je Argentina ispraćena sa stadiona u pratnji redara te da joj sada prijeti odlazak u zatvor. Istu vijest je prenijela i ugledna Marca.

Prije početka Mundijala pravila oblačenja za posjetitelje Katara preporučivala su "pokrivanje trbuha i ramena, a suknje, haljine i hlače moraju pokrivati koljena", a uska odjeća i dekoltei također nisu bili poželjni.

"Od posjetitelja (muškaraca i žena) se očekuje da pokažu poštovanje prema lokalnoj kulturi izbjegavajući pretjerano otkrivanje tijela u javnosti", zatražila je katarska turistička uprava prije početka turnira.

U zemlji Perzijskog zaljeva zabranjeno je kretati se u toplesu na javnim mjestima, a bikini se tokom Svjetskog prvenstva mogoao nositi samo na plažama i u hotelskim bazenima.

Dok je trajao turnir Hrvatica Ivana Knoll je stekla svjetsku slavu zbog svog atraktivnog stila oblačenja, ali niti u jednom trenutku nije prekršila stroga pravila oblačenja.

Čak je i prije turnira kritikovala katarsku vlast zbog propisa o oblačenju, ali se na kraju ispostavilo da je sve proteklo onako kako je i zamislila. Štaviše, doživjela je i ogromnu popularnost te se može reći da je u konačnici samo profitirala.

Slučajno ili ne, Argenti je na finalu otišla korak dalje. Emocije su očigledno bile jače od nje što bi u konačnici mogla skupo platiti.

Top Komentari

HamzaVojvoda
hajmo svaka argentinka na analizu sise prije izlaska iz qatara da se zna koja je to uradila kako je nije stid lol. Koja glupost, eto bas ce je nac.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi