Samo se nadamo da nije oženjen: Navijač na tribinama nije mogao skinuti pogled s ove djevojke

Luda scena

Samo se nadamo da nije oženjen: Navijač na tribinama nije mogao skinuti pogled s ove djevojke

Midhat Šljivak

Navijači širom svijeta često se znaju naći u problemima nakon što ih kamera uhvati u neugodnim situacijama na tribinama.

Činjenica da je tehnologija napredovala do te mjere da se ni na tribinama ne može ništa sakriti, dovela je brojne navijače u probleme.

Često tako možemo svjedočiti bizarnim situacijama na tribinama, a jedan od navijača na NFL meču između Philadelphia Eaglesa i Minnesota Vikingsa uhvaćen je u neugodnom trenutku.

Nesretni čovjek sjedio je nekoliko metara od djevojke koja je svojim atributima privlačila veliku pažnju. Njena ogromna zadnjica 'zapala' mu je za oko.

On nije mogao ili nije želio skidati pogled s djevojke. Konstantno je buljio, a to su primijetili ostali navijači.

Naravno, odlučili su da snime taj trenutak. Nastala je nekolicina fotografija i izazvale su pravi haos na društvenim mrežama.

Oglasi

Mnogi su već prežalili nesretnog čovjeka. Nadaju se da nije oženjen jer se ovakve scene njegovoj supruzi nikako neće dopasti.

Dobio je i veliku podršku, posebno muške populacije. Komentari su jasni da niko ne bi mogao a da ne pogleda u ovu djevojku.

Ona je to realno i došla da pokaže svoje atribute. Nadala se da će je neko primijetiti, a to je učinio ovaj čovjek i još nekoliko ljudi koji su sjedili iza nje.

Ovakav pogled sigurno nije očekivala, a mnoge je on i uplašio.

Oglasi