NBA as pao na čari "kraljice Instagrama"

Nije joj odolio

NBA as pao na čari "kraljice Instagrama"

O. Lekić

Američki košarkaš Klay Thompson jedan je od mnogih koji nije odolio čarima atraktivne Abigail Ratchford. 

Mediji u SAD-u su objavili da je član Golden State Warriorsa u vezi sa Abigail Ratchford, koja slovi za 'kraljicu Instagrama', a njihova romansa navodno traje već nekoliko mjeseci. 

Vezi između Klaya i Abigail je navodno kumovao upravo Instagram. Nakon međusobnih "lajkova", razmijenili su nekoliko poruka preko te društvene mreže. Danas kada su zajedno su veoma oprezni i trude se svim silama da ih nigdje ne vide ili fotografišu, želeći da svoju ljubav drže isključivo za sebe. 

Svjetsku slavu Abigail je, inače, stekla sadržajima koje redovito dijeli. Broj njenih fanova na Instagramu se popeo na gotovo osam miliona. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi