A došli su na NBA utakmicu: Djevojci nije bilo do života kad je shvatila gdje je ruka pohotnog dečka

Scena kakvoj nije mjesto na jednom sportskom događaju

A došli su na NBA utakmicu: Djevojci nije bilo do života kad je shvatila gdje je ruka pohotnog dečka

Admin Čaušević

Mnogi su spremni izdvojiti ogroman novac kako bi sjedili tik pored parketa na najznačajnijim NBA mečevima poput same završnice u play-offu svjesni da će ih kamere snimiti u jednom trenutku što će im značajno povećati popularnost, posebno se to odnosi na Instagram influensere ili internet senzacije sa TikToka.

Košarka je jedan od najpopularnijih sportova u SAD-u te mamac za zvijezde iz show bizza svijeta te nabaviti kartu za prvi red uopšte nije jednostavno.

Osobe željne slave i popularnosti svim silama se trude da dođu do ulaznice koju uopšte nije lako nabaviti jer osim što se mora izdvojiti ogroman novac, potrebno je i doći na red jer je interes obično veliki.

Postoje i osobe koje na neki način zloupotrebljavaju svoje mjesto tik pored parketa kao što je nedavno bio slučaj na jednoj od utakmica New York Knicksa.

Djevojci je bilo i više nego nezgodno zbog nastraja njenog pohotnog dečka

Naime, jedan od navijača je "spopao" svoju partnericu koja se nije odupirala, ali je samo zakolutala očima, vjerovatno svjesna da takvim stvarima nije mjesto na nekom sportskom događaju.

Pohotni dečko je počeo djevojku da liže po vratu, dok je ruku stavio na stražnjicu. Bila je to zaista pomalo i degutantna scena.

Oglasi

Inače, ulaznice pored parketa u Madisson Square Gardenu koštaju između 3 i 5 hiljada dolara što znači da je dečko izdvojio pozamašnu sumu novca kako bi "izveo" djevojku na jedan NBA meč.

Prošle sezone je u kultnoj dvorani u New Yorku viđena još jedna pikantna scena kada su se u glavnoj ulozi našle dvije navijačice. 

Navijačice su se poljubile tokom utakmice New York Knicks - New Orleanas Pelicans

Tokom popularnog Kiss cam trenutka navijačice su prvo poljubile navijača koji je bio s njima, a zatim i jedna drugu. Tu scenu pogledajte ovdje.

Ipak, s druge strane nešto ovako i nije iznenađenje u SAD-u, tako je nedavno na jednoj utakmici MLB-a Philadelphia Philliesa i Toronto Blue Jaysa zanosna crnka plesala u krilu svojoj prijateljici.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CsHOi6uO4XI/[/instagram]

Snimak kojeg možete pogledati ovdje je brzo postao viralan i pravi hit na internentu, a izvjesna influenserica Adrienne Fabi je doživjela svojih 15 minuta slave i podigla svoju popularnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi