Kako izgledaju privatne proslave NBA zvijezda: Hrpa novca, kondomi, prostitutke...

Nevjerovatna snimka

Kako izgledaju privatne proslave NBA zvijezda: Hrpa novca, kondomi, prostitutke...

S. Grebović
Teme:

Nije tajna da NBA igrači nerijetko prave privatne zabave na kojma doslovice ima svega i svačega.

Pandemija koronavirusa ih je prisilila da zabave organizuju uglavnom na privatnom planu, a istima ne može prisustvovati bilo ko.

Unatoč tome, američki mediji došli su u posjed jednog snimka sa privatne zabave nepoznatih NBA igračima na kojima se može vidjeti hrpa novca na podu i razuzdane djevojke koje taj isti novac kupe, a po sobi su se moglo uočiti i nekoliko iskorišenih prezervativa...

Osim toga, na pomenutoj snimci pojavljuje se i nekoliko muških osoba, za koje se pretpostavlja da su košarkaši, ali je vrlo teško razaznati o kome se radi.

Inače, nova sezona lige NBA kreće 20. loktobra, dok se pripremne utakmice igraju već 3. narednog mjeseca.

Šampionski prsten brani ekipa Milwaukee Bucksa.

Top Komentari

kukuruz
Neljudi
3 1
MaDaj
Auuuuu sto su glupi pa ovo je 90% jeftinije na balkanu hahaha
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi