Ne štedi za svadbu: Gareth Bale iznajmio cijeli otok!

Vjenčanje koje će se pamtiti

Ne štedi za svadbu: Gareth Bale iznajmio cijeli otok!

Gareth Bale i Emme Rhys-Jones će uskoro dugogodišnju vezu krunisati brakom, a to će učiniti na zaista ekskluzivnoj lokaciji.

Prema izvještajima britanskih medija, Bale je odlučio iznajmiti cijeli otok po imenu Tagomago, koji se nalazi u blizini Ibize, a to će ga koštati nevjerovatnih 450.000 eura.

Planirano je da Bale, Emme i njihovi zajednički prijatelji na otoku ostanu sedam dana, a za to vrijeme će imati potpunu slobodu da rade baš sve što požele.

U fotogaleriji pogledajte kako izgleda privatni otok Tagomago, koji i služi za iznajmljivanje. Jasno je da takav luksuz sebi mogu priuštiti samo oni najimućniji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi