Ne volite šah? Ona će vam promijeniti mišljenje

Atraktivna Bugarka Antonia Petrova

Ne volite šah? Ona će vam promijeniti mišljenje

O. Lekić
Teme:

Bugarska šahovska šampionka Antonia Petrova je zbog atraktivnog izgleda dospjela na stranice njemačkog izdanja najpoznatijeg svjetskog časopisa za muškarce - Playboya.

Ova 23-godišnja šahistkinja je rođena u bugarskoj prijestolnici Sofiji, a od 12. godine živi u Gracu, gdje studira pravo. Antonia je šampionka u šahu i ne nalazi vremena za hobije.

Zbog svog atraktivnog izgleda dobila je ponudu da se slika za njemački Playboy, što je prihvatila.

Pored što se slikala za najpoznatiji muški časopis Bugarka je odgovarala i na pitanja o svom životu i muško ženskim odnosima.

Priznala je da voli zrele i duhovite muškarce. Da je prilično staromodna kada je u pitanju seks na prvom sastanku, da voli da je vrlo maštovita u odnosima sa muškarcima koji osvoje vrata njene spavaće sobe.

"Volim da budem u različitim ulogama u krevetu, na primjer, da se pretvaram da sam medicinska sestra. Slabost mi je seks pred ogledalom, a posebno bih tako nešto voljela da radim na potkrovlju. Uradila bih to i na krovu solitera u Los Angelesu sa pogledom na grad", zaključila je šahistkinja.

Ko još misli sada na šah, ali makar će ovaj sport zbog Antonije dobiti sasvim sigurno popriličan broj fanova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.