Nećete primjetiti na prvu, ali jedan seksi detalj na fotografiji supruge Troickog će vas raspametiti

Na prvi pogled obična fotografija, ali...

Nećete primjetiti na prvu, ali jedan seksi detalj na fotografiji supruge Troickog će vas raspametiti

Supruga srbijanskog tenisera Viktora Troickog, Aleksandra, na Instagram često objavljuje fotografije pa je na ovoj društvenoj mreži prati skoro 20.000 ljudi. 

Ona nerijetko zna biti i provokativna, pa malo i pretjerati, a baš takav slučaj je bio prije nekoliko dana kada je 'sjevnula' fotografija bez grudnjaka.

Na prvi pogled, ova fotografija izgleda sasvim obično jer lijepa Aleksandra na sebi ima teksas jaknu, ali kada se malo bolje zagledate, vidjet ćete da ispod nje nema apsolutno ništa, pa čak ni grudnjak.

Ovo je svakako izazvalo veliku pažnju kod pratilaca na Instagramu pa su Aleksandru počastili velikim brojem lajkova i pozitivnih komentara.

Pogeldajte i sami o čemu se radi:

View this post on Instagram

👁#blueyes @sociva_pretty_eyes 💙

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on

Top Komentari

Chupy
Lendo ja mislim da ti drkas minimum 3-4 puta dnevno. Idi bolan sta jebi. Pa sta ce biti ispod jakne na s prednje strane na zensku nego sise, jos se ne vide.
3 1
Medo-Brundo
Kupus sakrila
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti