Nekad najbolji trojkaš NBA lige danas čuva ovce: "Gradska djeca to ne razumiju"

Peđa Stojaković voli da radi na selu

Nekad najbolji trojkaš NBA lige danas čuva ovce: "Gradska djeca to ne razumiju"

Edmir Škorić

Svojevremeno je Predrag Stojaković harao NBA parketima, a danas obavlja seoske poslove.

Jedan od najboljih evropskih igrača i svjetski i evropski prvak, NBA prvak, prvi strijelac Eurolige i trostruki All-Star igrač oduševio je mnoge pratioce na društvenim mrežama kada je objavio fotografije na kojima obavlja poslove na selu.

"Ljudi iz grada to ne razumiju", napisao je Peđa u opisu fotografija.

Slavni srbijanski košarkaš i jedan od najboljih trojkaša u historiji NBA lige vozi traktor i čuva ovce i ne stidi se sve to predstaviti u javnosti.

Karijeru je počeo u Crvenoj zvezdi, igrao još za PAOK, a u NBA ligi je bio član Sacramento Kingsa, Indiana Pacersa, New Orleans Hornetsa, Toronto Raptorsa i Dallas Mavericksa.

Top Komentari

Hooruk
Da li on od ovoga živi ne bi nikad postavio ove slike a ovako ima milione pa mu ovo dođe ko neki hobi i zajebancija i to ispadne cool.
16 0
bistrik87
naravno da ne razumijem, prvi put kad sam kravu vidio u zivotu kad sam se vraco iz HR umro sam od straha, konto sam da je manje eto nesto
1 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi