Nekada igrao za Chelsea, a danas učestvuje u reality emisiji

Bridge našao novu "zanimaciju"

Nekada igrao za Chelsea, a danas učestvuje u reality emisiji

Endin Čaušević

U Engleskoj je sve popularnije da se nekadašnji fudbaleri prijavljuju u reality emisije, a tom trendu nije odolio ni nekadašnji fudbaler Chelseaja i Manchester Cityja.

Wayne Bridge je prije dvije godine odlučio završiti svoju igračku karijeru, a umjesto trenerskog posla našao je novu zanimaciju. Naime, on će učestvovati u novoj sezoni reality emisije "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here".

Ovaj potez iznenadio je ljbitelje fudbala u Engleskoj s obzirom da Bridge iza sebe ima zapaženu karijeru. Ovaj 36-godišnjak nekada je igrao, između ostalih, za West Ham, Chelsea i Manchester City. Također poznat je i po skandalu sa Johnom Terryjem kada je kapiten Chelseaja imao aferu s njegovom ženom.

Još uvijek nije poznato kada će početi emitovanje ove emisije, ali je snimanje već u toku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi