Nekadašnja Miss Španije zavela Cristiana Ronalda

Portugalac našao novu djevojku?

Nekadašnja Miss Španije zavela Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Zvijezda Real Madrida, Cristiano Ronaldo, ponovo se nalazi u centru pažnje španskih medija koji špekulišu da je Portugalac našao novu djevojku.

Ronaldo je proteklo ljeto uživao u društvu ljepih djevojaka, ali je priznao da još uvijek nije našao onu "pravu". Ipak, španski mediji prenose da je portugalski fudbaler konačno pronašao novu djevojku.

Naime, prema pisanju medija u Španiji nova djevojka Cristiana Ronalda je nekadašnja misica Španije, Desire Cordero. Navodno, oni su u vezi već mjesec dana, a Desire će se uskoro preseliti u kuću portugalskog fudbalera. Ipak, Portugalac još uvijek ne želi govoriti o ovim navodima medija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi