Nema onog ko nakon ovih fotografija neće pomisliti: Eh, da mi je jedan dan biti Immobile

Čast svima, ali Ciro je imao najbolji odmor

Nema onog ko nakon ovih fotografija neće pomisliti: Eh, da mi je jedan dan biti Immobile

O. Lekić

Napadač Lazija Ciro Immobile odigrao je najbolju polusezonu u svom životu. Ako smo mislili da je Džekina prošla sezona u Seriji A skoro pa neponovljiva, trebali smo samo sačekati da vidimo šta će Ciro ponuditi ove sezone, a ponudio je zaista mnogo. 

Lazio je do sada odigrao 19 utakmica u Seriji A, a Immobile je za to vrijeme postigao gotovo nestvarnih 20 golova. Iza sebe je na listi strijelaca ostavio napadača Intera Maura Icardija koji je postigao 18 golova, dok je treći na listi strijelaca Paulo Dybala iz Juventusa sa 14 golova.

Nakon tako dobrog otvaranja sezone Immobile je zaslužio najbolji mogući odmor i dobio ga je. Dakle, jednom rečenicom - Najbolji odmor za najboljeg strijelca lige.

Immobile uživa na Maldivima sa svojom suprugom Jessicom i sa djecom, a prvo što je 'za oko zapalo' mnogima su obline njegove supruge. Radi se o jednoj od najljepših i najzgodnijih žena fudbalera u Seriji A i Immobile je sigurno ponosan što je ima pored sebe.

U fotogaleriji vam je predstavljamo - Jessica Immobile.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi