Legendarni Neno komentarisao dolazak Aleksandra Vučića s vakcinama: "Gledam ove nadrealne scene..."

U isti mah i smiješno i tužno

Legendarni Neno komentarisao dolazak Aleksandra Vučića s vakcinama: "Gledam ove nadrealne scene..."

E. Škorić

Na sarajevskom aerodromu je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas donirao vakcine predstavnicima naše države, a scene koje su viđene pomalo lične na one iz kultnog serijala Top liste nadrealista.

I legendi bh. košarke Nenadu Markoviću sve ono što se dešava je prosto smiješno, pa je na Twitteru ostavio zanimljiv komentar.

“Gledam ove nadrealne scene sa Sarajevskog aerodroma i razmišljam da li je naše odgovorne političare sramota naroda koji predstavljaju!?", pita se Marković.

Vučić je lično dostavio donaciju od 5.000 doza koje će se rasporediti na teritoriji entiteta FBiH, a sve je pratilo desetak novinara iz Srbije.

Top Komentari

Mahatma.Barbie
Ovakvi kao Vučić i "oni njegovi" su snajperisali naše košarkaške reprezentativce 1993. na sarajevskom aerodromu kad su trebali da idu na EP u košarci. Lijepo sve objašnjeno u dokumentarcu koji je nekidan prikazan.
10 0
Grohot
nije njih nista sramota i nista se njima ne gadi
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi