Neoprezna Georgina bradavicu morala prekriti cvjetićem

Zamalo kiks

Neoprezna Georgina bradavicu morala prekriti cvjetićem

Neoprezna djevojka Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez u posljednji čas je uspjela da sakrije intimni dio tijela na Instagramu. 

Naime, dok se slikala s jednom od svojih kćerki na krevetu Georgina je preko tijela imala samo čaršaf, a isti je na jednoj od fotografija 'skliznuo' pa je Georgina morala da reaguje i stavi cvjetić na mjesto koje se ne smije vidjeti.

Iako je ta fotografija objavljena na story mnogi su je zapazili, ali obzirom na brzu i maštovitu reakciju lijepe Španjolke nije bilo potrebe za brisanjem fotografije.

26-godišnjakinja ima skoro 20 miliona pratilaca na Instagramu i svakako da joj nikako ne bi išlo u prilog da napravi neki kiks kakav je mogla maloćas.

Inače, ona ovih dana uživa u suncu i često možemo vidjeti fotografije u bazenu ispred kuće ili na Ronaldovoj jahti.

Za to vrijeme njen dečko, petostruki najbolji igrač planete, s Juventusom pokušava osigurati naslov prvaka Italije.

Promo

Top Komentari

Penderinos
Kurwa namjerno pali lendu
12 1
Keno
''Zamalo kiks'' - Lendo 2020
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi