Neprepoznatljiv je: Ovako izgleda Neymar sa zaušnjacima
Foto: EPA

Otečeno lice...

Neprepoznatljiv je: Ovako izgleda Neymar sa zaušnjacima

Teme:

Katalonski klub još nekoliko dana neće moći računati na Neymara, koji je obolio od zaušnjaka iako se kao dijete cijepio od te bolesti. 

Fenomenalni fudbaler Barcelone pojavio se na fotografiji objavljenoj na Instagramu u društvu dvojice prijatelja, a primjetno je da ima otečeno i pomalo iskrivljeno lice zbog zaušnjaka. To je ujedno i glavna karakteristika virusne infekcije podušnih žlijezda uzrokovane virusom parotitisa.

Neymar zbog bolesti nije nastupio na utakmici evropskog Superkupa u kojoj je Barca pobijedila Sevillu nakon produžetaka rezultatom 5:4, a neće ga biti ni na sutrašnjoj prvoj utakmici španskog Superkupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.