Neres ga ohrabrio: Igrač iz treće lige poslao poruku slavnoj glumici, ali se na kraju razočarao

"Dođi kod mene"

Neres ga ohrabrio: Igrač iz treće lige poslao poruku slavnoj glumici, ali se na kraju razočarao

Edmir Škorić

Društvene mreže često su alat za "osvajanje" djevojaka kada su u pitanju nogometaši i općenito sportisti.

Ajaxov mladi dragulj David Neres (22) nedavno je otkrio da je djevojku Kiru osvojio tako što joj je preko Instagrama poslao poruku: "Ja sam David Neres, dođi po mene".

"Nisam morao mnogo da uradim da bih dobio moju trenutnu devojku, vidio sam je na Instagramu i poslao joj privatnu poruku u kojoj piše: 'Ja sam David Neres, Ajaxov igrač, dođi kod mene'. To je bilo dovoljno", kazao je Neres.

Nakon ove njegove izjave, uslijedile su brojne kritike na račun njegove djevojke. Dobila je uvredljive, čak i prijeteće komentare i poruke, pa je Neres morao da se "ispravi".

"Kao rezultat mog poslednjeg intervjua, moja devojka je primila nekoliko komentara mržnje, za svakoga ko ga nije uhvatio: to je bila šala, ne moramo da uzimamo stvari tako ozbiljno".

Ali ne samo da je podigla kontroverzu, već je dovela do toga da igrač u španskog trećoj ligi oponaša svoju tehniku da se poveže sa pjevačicom Aitanom (19).

Eduardo Martinez-Oliva je golman šanskog niželigaša Churre, a on je na Twitteru pokušao da uradi istu stvar kao Neres.

"Zdravo, ja sam Eduardo Martinez, igrač Churra, dođi kod mene", napisao je u poruci.

Ipak, unatoč svemu, njemu Atina nije odgovorila. Ona već mjesecima ima "otvorenu vezu" sa glumcem Miguelom Bernadeuom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi