Oglasilo se Tužilaštvo TK: Troje mrtvih, troje ranjenih

Monstrum je osvajao medalje u bodybuildingu

Oglasilo se Tužilaštvo TK: Troje mrtvih, troje ranjenih

Haris Zilić

Stravičan zločin u Gradačcu uzdrmao je Bosnu i Hercegovinu. Bodybuilder iz Gradačca, Nermin Sulejmanović, izvršio je samoubistvo nakon što je ranije ubio tri osobe. 

Krvavi pohod desio se u Gradačcu, a na kraju je Sulejmanović odlučio da sam sebi oduzme život nakon što je nekoliko sati za njim trajala policijska potraga.

Bodybuilder koji je donosio zlatne medalje sa međunarodnih turnira kao što su oni u Češkoj i Srbiji je šokirao javnost tako što je u jutarnjim satima objavio video ubistva supruge.

Nakon informacije o saomubistvu oglasilo se i Tužilaštvo Tuzlanskog kantona o cijelom događaju u kojem je bilo još ubijenih i ranjenih.

"Tužilaštvo Tuzlanskog kantona oglasilo se zvaničnom informacijom u vezi s stravičnim zločinom koji se danas desio u Gradačcu.

Kako je kazao glasnogovornik Tužilaštva TK Admir Arnautović, tri osobe su danas usmrćene na području Gradačca a tri ranjene iz vatrenog oružja. Radi se o punoljetnim osobama.

Osumnjičenog Nermina Sulejmanovića (35) iz Gradačca su policijske snage locirale na širem području Gradačca. On je počinio samoubistvo, naveo je Arnautović.

Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

“Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac”, kazao je Arnautović", prenosi se uzvnaičnom saopštenju Tužilaštva TK-a.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi