Nestvaran dom LeBrona Jamesa u Los Angelesu

Nešto što morate vidjeti

Nestvaran dom LeBrona Jamesa u Los Angelesu

M. Šljivak

LeBron James je 2018. godine odlučio da karijeru  nastavi u Los Angeles Lakersima.

Da će LBJ postati član Lakersa dalo se naslutiti i godinu dana ranije, kada je odlučio kupiti zaista spektakularno imanje za 25 miliona dolara.

Veličanstvenu vilu kupio je u Brentwoodu, gdje je već ranije imao kuću, ali ovo imanje je izgrađeno 2017. godine i prvi stanovnik je James s porodicom.

A unutra ima zaista sve što poželi. Osam spavaćih soba od čega su četiri apartmana, svaka soba ima dva kupatila, zatim kino, bazen i mnogo, mnogo toga drugog...

Naravno, šta bi dom bio bez prave teretane. LeBron je osigurao posebnu dvoranu u kojoj trenira, a često za rekraciju koristi i prostranu dvorište.

Imanje je definitivno vrijedno svakog centa kojeg je potrošio na njega...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi