Nesvakidašnja priča iz Moto GP-a: Ostvario prvu pobjedu pa nakon 11 godina veze oženio polusestru

Portugalcu je 25 godina

Nesvakidašnja priča iz Moto GP-a: Ostvario prvu pobjedu pa nakon 11 godina veze oženio polusestru

Admin Čaušević

Vozač KTM-a Miguel Oliveira (25) je prošle sedmice na Red Bull Ringu stigao do prve pobjede u karijeri, a ovog vikenda je oženio svoju polusestru Andreiu Piamente.

Andreia je kćerka iz drugog braka njegovog oca koji se od njegove majke razveo 2003. godine. Portugalski vozač je svoju suprugu upoznao kada je imao 13 godina i tada se zaljubio.

Od tada su postali nerazdvojni, ali su svoj odnos uvijek čuvali u tajnost zbog svoje rodbinske veze, međutim sada su odlučili da stanu na ludi kamen.

Inače, Andreia radi kao zubar, dok njen muž polako ali sigurno postaje jedan od boljih vozača u kraljevskoj klasi, posebno nakon prošlosedmične pobjede.

Njih dvoje su tajno bilo u vezi 11 godina, a sve su javno obznanili prošle godine kada je Oliveira zaprosio Andreiu. Tada su shvatili da misle ozbiljno te su odlučili da izađu u javnost.

Bez obzira što će se ovaj brak mnogim činiti čudnim vozačev otac je dao punu podršku novopečenom bračnom paru: "Drago mi je što je moj sin oženio ženu svog života".

Top Komentari

felix__27
Mi smo zdrava sredina,šta ima na zemaljskoj kugli! Tbj..
12 3
MaDaj
Kad novinar izbaci clanak o incestu a ustvari nezna o cemu prica. Drug, lose se preveo clanak iz kojeg si kopirao ovu "Vijest". "His parents separated in 2003 and Miguel, just 13 years old, stayed to live with his father. At first the two lived alone for a time, but soon after the man joined a new partner, who has two children from another marriage. It was then that the young pilot fell in love with Andreia, the daughter of his father’s new partner. " Dakle roditelji su mu se razveli kada mu je bilo 13, on je ostao da zivi sa Starim, koji je kasnije ozenio zenu koja je imala 2 dijece iz prvog braka, jedno o to dvoje je njegova buduca zena. Dakle krvno nisu vezani ali je situacija i dalje u najmanju ruku cudna.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi