Muž s tribine morat će objasniti određene stvari ženi kada dođu kući
Foto - Screenshot

Muž s tribine morat će objasniti određene stvari ženi kada dođu kući

M. Šljivak

Scene parova s tribina znaju izazvati veliku pažnju na društvenim mrežama.

Često smo svjedoci brojnih snimaka, ljubavnih trokuta, prevara, prosidbi koje se dešavaju na tribinama i one postanu viralne ako to kamera uhvati.

Jedna jako interesantna scena viđena je sinoć na NFL meču New York Giantsa i Dallas Cowboysa. Nesretna je to noć bila za navijaće Giantsa na MetLife stadionu, ali posebno za jednu gospođu na tribinama.

Ona je na utakmicu došla s mužem. Oboje su očigledno veliki navijači Giantsa, ali odrđene stvari u njihovom odnosu mogle bi se promijeniti nakon protekle noći.

Nakon što je Saquon Barkley istrčao touchdown od 36 jardi žena se okrenula prema suprugu i imala je namjeru da ga poljubi kako bi proslavili poene svog tima.

Međutim, došlo je do zabune ili možda čak i do odbijanja. Umjesto poljupca dobila je samo zagrljaj i 'izvisila' je u ovom slučaju.

Oglasi

Nije joj to bilo drago. Vidljivo je to po njenom izrazu lica i nije bila baš oduševljena što je dobila samo zagrljaj jer je planirana nešto sasvim drugo.

Snimak je suviše kratak da bi se vidjelo je li nepravda prema ovoj ženi ispravljena ili će muž kod kuće morati da objasni neke stvari.

Navijači Giantsa nisu imali razloga za slavlje u ovom meču. Cowboysi su slavili 23:16 i ovaj par je razočaran otišao kući.

Žena je vjerovatno bila mnogo više razočarana. Na mužu je sada da ispravi stvari