Neymar bez milosti prema djevojci: Lijepa Natalia dojurila je na Ibizu zbog druge žene

Može da bira

Neymar bez milosti prema djevojci: Lijepa Natalia dojurila je na Ibizu zbog druge žene

Midhat Šljivak
Teme:

Zvijezda PSG-a Neymar dane odmora koristi uživajući na Ibizi.

Brazilac je poveo kompletnu porodicu, ali ga to ne zaustavlja u ludom noćnom provodu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDwgeGgHBTw/[/instagram]

Međutim, zanimljive scene dešavaju se u noćnim izlascima na Ibizi. Natalia Barulich, Neymarova djevojka nije bila sa njim, ali tu je bila jedna od bivših djevojaka.

Pjevačica Anitta ulovljena je sa Neymarom u provodu. Očigledno još uvijek imaju dobar odnos, ali sigurno da atraktivnoj Nataliji neće biti lako da vidi šta se dešava.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CDoPUVSH0w3/[/instagram]

Neymara očigledno baš briga hoće li biti ljubomore jer on nema namjeru da se ozbiljno veže. Ipak, ubrzo je na Ibizu stigla i Natalia i nema dileme da će sada biti veoma žestoko ako se ove dvije djevojke sretnu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti