Nije znao da cijeni ono što ima: Jedan od najboljih nogometaša svijeta zbog prevare izgubio djevojku

Neymar ostao sam

Nije znao da cijeni ono što ima: Jedan od najboljih nogometaša svijeta zbog prevare izgubio djevojku

E. Škorić
Teme:

Neymar je imao određenu krizu na terenu, a čini se da mu ni privatno trenutno ne ide baš najbolje.

U januaru ove godine sve je za Neymara (30) izgledalo savršeno kada je njegov ljubavni život u pitanju. Objavio je vezu s manekenkom Brunom Biancardi (27), a nekoliko mjeseci kasnije par je viđen sa zaručničkim prstenjem.

No, očito njihova sreća nije dugo potrajala. Brazilski list Extra, koji pripada grupi Globo, izvještava da su se Neymar i Biancardi navodno razveli početkom jula.

Kao glavni razlog navedeno je kako je Neymar varao svoju djevojku i ona nije htjela da pređe preko toga, pa ga je ubrzo ostavila. 

Neymar je na jednoj zabavi 26. juna spavao s drugom ženom, a Bruna je za to saznala nekoliko dana kasnije, pa je početkom jula odlučila da se rastane od njega.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChH8sFAuDu6/[/instagram]

Oglasi

Spomenuti brazilski list citirao je neimenovan izvor: "Ona je saznala da Neymar izlazi s drugom djevojkom i odmah je prekinula. Bilo je šokantno. Bruna je uzela svoje stvari i otišla iz kuće čim se smračilo ne razgovarajući ni s kim".

Nekoliko dana kasnije, Neymar više nije nosio zaručnički prsten. Biancardi gotovo sedam dana nakon navodnog prekida nije čak ništa objavila na društvenim mrežama.

Posljednje zajedničke fotografije njih dvoje su od 27. juna. Do sada njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama nisu izbrisane.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CgHlDfgO5jC/[/instagram]

Niko od njih dvoje nije komentarisao razlaz ili glasine o tome. Neymar je kasnije objavio čudnu poruku na svom Instagram profilu. Napisao je: "Govoriti je loše". Moguće je da je mislio na medijske napise za koje smatra da su netačni.

Oglasi

Za sada ostaje nejasno kakav je trenutno odnos slavnog para. Moguće je da je došlo do olakšanja kod samog nogometaša koji je na startu sezone postigao tri gola i tri asistencije u dvije zvanične utakmice.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeukoktuqfI/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CeZYUkbuo2g/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CePc3lJuF6J/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cdep-UquRwn/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CcveBOaOazp/[/instagram]

Najnovije vijesti