Neymar šokirao svijet objavom na Instagramu

Ponovo u vezi

Neymar šokirao svijet objavom na Instagramu

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Neymar (30) iza sebe ima burnu prošlost kada su djevojke u pitanju.

Zvijezda PSG-a konstantno se povezuje s poznatim djevojkama, posebno ljepoticama iz Brazila, a posljednju vezu imao je s influencerkom Brunom Biancardi.

S njom je Neymar proveo godinu dana. Veza se raspala tokom ljeta, a to je potvrdila i sama Bruna.

"Želim samo potvrditi da već određeno vrijeme nisam u vezi. Ne vjerujte svemu što čitate i prestanite mene uključivati u razne priče", poručila je Bruna sredinom augusta.

Do raskida je došlo navodno zbog prevare brazilskog fudbalera. Neymar se previše opustio na jednoj zabavi u Rio de Janeiru i proveo je noć s drugom djevojkom.

Oglasi

"Saznala je da je prevarena. Istog trenutka je odlučila da raskine vezu i napustila je slavnog fudablera", pišu brazilski mediji.

Raskid očigledno nije dugo trajao. Neymar je prethodne večeri objavio Instagram story na kojem je ponovo s Brunom.

"Bezuslovna ljubav", poruka je koju je par poslao na fotografiji.

Zvanične potvrde da su skupa još uvijek nema, ali slika uvijek govori više od riječi.

Ko zna, možda se Neymar konačno skrasi i smiri s ovom brazilskom ljepoticom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi