Neymar nije štedio: Brazilac proslavio 26. rođendan
Brazilac je ponovo napravio nezaboravnu proslavu rođendana na kojoj je bilo mnogo poznatih ličnosti iz cijelog svijeta. Foto: Red Bull

Zabava u Parizu

Neymar nije štedio: Brazilac proslavio 26. rođendan

E. Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar danas slavi svoj 26. rođenda i u tu čast organizovao je sinoć veliku zabavu za svoje prijatelje.

Neymar je zakupio prostor u jednom od restorana u Parizu, a na njegovoj rođendanskoj zabavi bilo je preko 100 ljudi. Čak 50 njegovih prijatelja i članova porodice doputovalo je iz Brazila kako bi prisustvovali ovoj zabavi.

Među zvanicama bili su njegovi saigrači iz Pariza koji nisu štedili na poklonima. Na zabavi nije bilo njegovih prijatelja iz Barcelone jer je katalonski klub jučer igrao utakmicu protiv Espanyola.

Neymar je zabavu htio održati večeras, ali Unai Emery i PSG su poručili da to nije moguće zbog obaveza prema klubu. Našli su rješenje i Neymar je na kraju došao na svoje sa još jednom raskošnom zabavom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi