Neymar oslobođen optužbi za silovanje Najile Trindade

Zbog nedostatka dokaza

Neymar oslobođen optužbi za silovanje Najile Trindade

E. Čaušević
Teme:

Najila Trindade optužila je prije dva mjeseca zvijezdu PSG-a Neymara za silovanje, te je cijeli slučaj prijavila brazilskoj policiji.

Ona je bila Neymarova gošća u Parizu prije nekoliko mjeseci, a sve je šokirala kada je izjavila da ju je igrač PSG-a silovao u hotelskoj sobi. Navodno, Najila ga je molila da prestane, ali je Neymar to odbijao da uradi i čak ju je udario nekoliko puta.

Prema njenoj priči odlučila se odmah vratiti za Brazil, ali nije imala hrabrosti da o tome javno priča. No, svi su bili u šoku kada se Najila oglasila i optužila Neymara, a otkrila je i snimak iz te noći kada ju je Brazilac udario, te je javno objavila fotografije njihovog razgovora na WhatsAppu.

Međutim, cijeli ovaj slučaj krenuo je nizbrdo za Najilu koja je zbog svojih izjava u medijima ostala bez advokata. Također, pričala je kako je brazilska policija korumpirana zbog čega je dobila prijavu i poziv na sud.

Prijetila je Neymaru da će sigurno u zatvor jer će objaviti video na kojem se sve vidi, ali se to nije desilo. Brazilska policija počela je istragu oko ovog slučaja, ali nisu imali nekog pomaka.

Mediji u Brazilu prenose da je policija odustala od ovog slučaja zbog nedostatka dokaza, te da je Neymar oslobođen optužbi za silovanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi