Neymar slučajno otkrio broj Richarlisona, pa mu uništio večer

Fanovi poslali preko 10.000 poruka

Neymar slučajno otkrio broj Richarlisona, pa mu uništio večer

E. Škorić

Napadač PSG-a Neymar je jučer odlučio tokom igranja igrice preko plaftorme Twitch pozvati svog prijatelja i saigrača iz reprezentacije Richarlisona, kako bi mu se pridružio u igranju.

Neymar je slučajno na početku videa snimio i broj Richarlaisona koji se vidio na ekranu, a onda je za samo pet minuta napadač Evertona na osnovu Neymarove nepažnje dobio 10.000 poruka.

"Oprosti, ali mislim da sam otkrio tvoj broj. Kunem se da je bilo slučajno. Mislim da ćeš morati promijeniti broj", kroz smijeh je rekao Neymar.

Iako je Richarlison prijetio da će blokirati svakoga ko mu pošalje poruku, to nije spriječilo preko 10.000 fanova da mu se javi, a dosta njih mu je pisalo zbog nedavnog crvenog kartona koji je dobio u derbiju između Evertona i Liverpoola (2:2).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi