Sramota! N/FSBiH "zaboravio" na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine
Foto: N/FSBiH

Bez čestitke od njih

Sramota! N/FSBiH "zaboravio" na Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine

Eldar Ganibegović

Prvog marta proslavljen je jubilarni trideseti Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine.

Kako je to već ustaljena praksa, bh. sportisti, klubovi i savezi čestitaju Dan nezavisnosti objavama na službenim profilima na društvenim mrežama, odnosno zvaničnim web sajtovima.

Na ovaj državni praznik nekim čudom zaboravio je N/FSBiH koji nije čestitao Dan nezavisnosti, a u isti koš s njima može i Rukometni savez Bosne i Hercegovine, koji također nije čestitao.

Da N/FSBiH nije prespavao današnji dan jasno pokazuje i objava parova četvrtinala Kupa BiH na Facebook stranici, koja je i jedina objava 1. marta.

🏆 Sutra su na programu prve utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine 🇧🇦 📺 Čak tri utakmice će biti direktno prenošene na Arena sport kanalu. #nfsbih #ffbh #kupbih

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Tuesday, March 1, 2022

U državi Bosne i Hercegovine sve je moguće, pa čak i da jedan savez ispoštuje Dan nezavisnosti, a drugi ne. S druge strane, čestitku su uputili iz Fudbalskog saveza Federacije BiH, Košarkaškog saveza BiH...

Top Komentari

Hz1987SA
Saveze stidi se sluga si politike !
54 0
EmirEmir111
Suti i trpi Bosnjo
30 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije