Nick Kyrgios je ovaj put "napao" predsjednika SAD-a

Njegovim ludostima nema kraja

Nick Kyrgios je ovaj put "napao" predsjednika SAD-a

Edmir Škorić

Ono što je Mario Balotelli u nogometu, to je Nick Kyrgios u tenisu. Čak je i kontroverzniji od napadača Nice.

Kyrgios je mladi australski teniser koji se na razne načine pojavljuje u medijima i uglavnom se o njemu piše kao o neiživljenom momku, koji stalno želi da je u centru pažnje.

U Sydneyju Nick je igrao protiv Rafe Nadala, a nakon pobjede pojavio se u majici s likom američkog predsjednika Donalda Trumpa, koja je bila retuširana s rogovima poput vraga, dok je na dnu pisalo "Fuck Donald Trump".

Na pitanje o tome, 21-godišnji teniser jednostavno je rekao da je to "samo po sebi jasno", ali nije želio davati dodatna objašnjenja, no mogao bi lako da bude kažnjen zbog toga.

b

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi