Djevojka optužila Nicka Kyrgiosa za fizičko nasilje

Bili su ljetos zajedno

Djevojka optužila Nicka Kyrgiosa za fizičko nasilje

Edmir Škorić

Australski teniser Nick Kyrgios naprosto ne može bez skandala.

Kyrgios je zbog svega svakodnevno u medijima, ali čini se najmanje zbog tenisa. Sada mediji javljaju da ga je Chiara Passari optužila za fizičko nasilje.

Passari je u priči objavljenojn na instagramu poručila kako ju je Kyrgios ranije mentalno uznemiravao i fizički je maltretirao.

Ona se ljetos navodno zabavljala s teniserom, no sve je kratko trajalo, a Nick se sada suočava s teškim optužbama i nema sumnje da će se uskoro i sam oglasiti.

Kyrgios sada prolazi ono što je prije nekoliko mjeseci prošao njegov kolega Alexander Zverev, kojeg je bivša djevojka Olga Šaripova također prijavila za nasilje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CCLBfYUnPGG/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/BaQ39wkFZPO/[/instagram]

Top Komentari

makelele
Tom liku treba malo jaceg hodzu dovesti.
1 0
zajid08
Dobro je on i u top 100, koliko se *a****je
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi