Nicklas Bendtner ponovo zoru dočekao u noćnom klubu

Danac nastavlja partijati po londonskim klubovima

Nicklas Bendtner ponovo zoru dočekao u noćnom klubu

Fudbaleri Arsenala poraženi su sinoć u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na domaćem Emiratesu od Bayerna sa 0:2. 

Nakon utakmice svi igrači Arsenala pognutih glava napustili su stadion i otišli tužni kućama, a jedan od njih je odlučio tugu ublažiti u alkoholu u jednom od londonskih noćnih klubova. 

Pogađate, riječ je o danskom reprezentativcu Nicklasu Bendtneru, koji sinoć nije dobio priliku za igru od Arsena Wengera, ali je očito imao dobar razlog za dočekati zoru u noćnom klubu. 

Bendtner je poznat po svojim ispadima u londonskim noćnim klubovima, ali, engleski mediji pišu, da je sinoćnji izlazak bio kap koja je prelila čašu strpljenja kod Arsenalovog trenera, te da će Danac definitivno na kraju sezone napustiti ovaj klub. 

Danski napadač je noćni klub napustio negdje oko 5:30, a nakon što su ga fotografi primijetili on se pokušao sakriti u automobilu pokrivajući glavu džemperom, ali je, ipak, malo zakasnio. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti