Kad si prvak svijeta magnet si sa žene: Djevojku poslao na odmor, a novinarku ljubi u parku

Na pomolu nova afera

Kad si prvak svijeta magnet si sa žene: Djevojku poslao na odmor, a novinarku ljubi u parku

Admin Čaušević

Na pomolu je novi skandal u reprezentaciji Argentine. U sve je navodno uključen svjetski prvak iz Katara, jedna italijanska novinarka i dosadašnja djevojka 24-godišnjeg ofanzivaca koji nastupa u Seriji A.

Nekoliko posljednjih dana na vidjelo je isplivala navodna afere Nicolasa Gonzaleza i novinarke Nazarene Di Serio koji su Italiji viđeni kako se ljube u šetnji.

Međutim, ovaj fudbaler Fiorentine već neko vrijeme je u vezi sa Palomom Silberberg koja je na televiziji saznala za navodnu nevjeru svog partnera.

Sve su otkrili argentinski novinari što je šokiralo Silberberg koja je navodno u jednom trenutku dobila napad panike.

"Kažemo da Naza Di Serio putuje Europom i da je bila u Firenci šetajući i ljubeći nekoga za koga smo mislili da je slobodan", otkrio je jedan od argentinskih novinara.

Oglasi

Tada je novinar uzeo mobitel i pročitao poruku koju mu je fudbalerova djevojka poslala putem Instagrama iz Mar del Plate, gdje se trenutno odmara s prijateljima i porodicom.

"Prestanite izmišljati. Morate biti dobro informirsni prije nego što objavite neku informaciju. Pozdrav", napisala je Paloma u poruci vidno uzrujana.

Ni on, ni njegova djevojka, ni Di Serio nisu se oglasili da bi nešto pojašnjavali na društvenim mrežama. U Argentini već govore o velikom skandalu.

Pehar prvaka svijeta Gonzalez je slavio sa Palomom

Inače, Gonzalez nije igrao u Kataru zbog povrede, ali je svaki meč pratio sa tribina i na kraju je dobio medalju i imao tu čast da podigne pehar.

Gonazel je u Evropu stigao prije četiri godine kada ga je za 11 miliona angažovao Stuttgart. Nijemci su ga prošlog ljeta Fiorentini prodali za čak 25 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi