Nigdje Boxing day nećete provesti kao na BetOle!

Posebna akcija za vrijeme fudbalskog ludila u Engelskoj

Nigdje Boxing day nećete provesti kao na BetOle!

Sponzorski tekst
Teme:

Slijede nam dani kada će oči fudbalske javnosti biti usmjerni ka Ostrvu i engleskom Premiershipu. U ponedjeljak počinje čuveni Boxing day, a svojevrsni praznik fudbala najbolje ćete provesti uz BetOle.

Ljubitelji fudbala i neće imati previše vremena za predah nakon okočanog Svjetskog prvenstva jer klubovi vraćaju svojim obavezama, a teško da ima boljeg početka nego od Boxing daya, svojevrsenog sedmodnevnog fudbalskog praznika.

Klubovi iz Premiershipa, nezvanično nasnažnije fudbalske lige svijeta će u razmaku od sedam dana odigrati tri kola. Ko preživi Boxing day i zadrži prvo mjesto obično na kraju sezone postane i prvak.

U nastavak sezone sa prvog mjesta ulazi Arsenal. Topnici su do Mundijala igrali odlično te su na 14 utakmica skupili 37 bodova uz odličnih 12 pobjeda.

BetOle svim svojim igračima donosi odličnu ponudu

Do sada su Topnici Boxing day dočekivali tri puta na prvom mjestu, posljednji put u sezoni 2007/2008. Na kraju su zavšili na trećem mjestu iza Manchester Uniteda i Chelseaja.

Mnogi su složni reći da će najveći rival Topnika u borbi za titulu biti Manchester City koji je do sada bio stopostotan kada bi Boxing day dočekao na prvom mjestu. Građani ovaj put za Topnicima kasne pet bodova.

BetOle donosi sjajne kvote za konačnog pobjednika Premiershipa. Sve koji vjeruju u Topnike obradovaće kvoda na BetOle da ARSENAL OSVAJA TITULU - 3.40.

Tradicija igranja u vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika datira od samih fudbalskih početaka. Prva utakmica je odigrana upravo 26. decembra i to 1860. godine između timova Sheffield i Hallama.

Postoji nekoliko teorija kako je nastao naziv Boxing Day, najupečatljivija je ona o tzv. "Christmas Boxu" što označava naziv za božićni dar koji su nekada davno u engleskoj lordovi i ostali gospodari davali svojim slugama i pomoćnicama 26. decembra.

Inače, prvo kolo Boxing daya rijetko kada donosi velike derbije, a jedno od nepisanih pravila je da gostovanja ekipa ne smiju biti duža od 100 kilometara.

BetOle je u skladu sa tradicijom pripremio i posebnu ponudu. Svaki dan donosi zagarantovan bonuse, a novi igrači će biti nagrađeni i sa 5 KM. Pupalarno nazvano praznično povećanje - SVAKI DAN DVA BONUSA 10% + 20% - 5KM ZA NOVE IGRAČE.

Nema sumnje da će fudbaleri iz najbolje lige svijeta podariti i ovaj put vrhunski fudbal, a uz vrhunski fudbal nigdje nećete uživati kao na BetOle.