Nije lovačka priča: Vuk zalutao u olimpijsko selo!

Snimila ga američka sankašica

Nije lovačka priča: Vuk zalutao u olimpijsko selo!

Da kojim slučajem svojim telefonom nije uspjela snimiti vuka kako slobodno hoda dijelom olimpijskog pansiona u kojem je smještena, Kate Hansen reprezentativka Sjedinjenih Američkih Država u sankanju bila si predmet zezancije, a njena tvrdnja bila bi ravna "lovačkim pričama".

Ipak, Amerikanka je odškrinula vrata tek toliko da uspije snimiti vuka kako slobodno šeta hodnikom smještanih kapaciteta unutar samog olimpijskog sela.

Interesantno je da je prije tačno 30 godina, upravo je vuk, popularni Vučko, bio maskota Zimskim olimpijskih igara održanih u Sarajevu, koje su po završetku proglašene za najbolje organizovane do tada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.