Nije ni čudo što blista na golu: Ova je ljepotica osvojila Šehićevo srce

Velika mu je podrška

Nije ni čudo što blista na golu: Ova je ljepotica osvojila Šehićevo srce

O. Lekić

I dok čitava BiH navija za Zmajeve i grize nokte uz svaku utakmicu, najveća podrška Džeki i ostalim našim nogometašima svakako su njihove supruge i djevojke. Uz njih se slavi, ali i lakše podnose porazi.

Velike zasluge za to što Ibrahim Šehić u posljednje vrijeme pruža odlične partije kako na golu BiH tako i u Turskoj, velikim dijelom je zaslužna upravo njegova ljepša polovina Merjem. Svaki slobodni trenutak naš golman se trudi da provede sa ovom lijepom djevojkom, a nerijetko to ističe, bilo u intervjuima ili na društvenim mrežama.

"Sretni smo, trudimo se oboje, ide sve svojim tokom", kazao je početkom godine bh. golman za Hayat i pritom dodao kako razmišlja da uskoro i stane na 'ludi kamen'.

Merjem je inače iz Bosne i Hercegovine, a iako živi i radi u Njemačkoj, to nije prepreka za njihovu ljubavnu vezu koja traje više od dvije godine.

Nogometaši i ljepotice, jedno bez drugog nikako ne ide...

Top Komentari

DelijeSever
Vise pisete o zenama fudbalera nego o njima...
45 4
Zoilomas
Najbolji golman BiH
23 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti