Nike i FK Sarajevo nagrađuju podršku Bordo klubu

Nagradna igra Bordo kluba i Nikea

Nike i FK Sarajevo nagrađuju podršku Bordo klubu

Fudbaleri Sarajeva od početka sezone 2016/17 nose sportsku opremu renomiranog proizvođača Nike, a ovaj sponzor odlučio je, u saradnji sa FK Sarajevo, nagrađivati navijače i simpatizere Bordo kluba od predstojeće utakmice.

Sarajevo u nedjelju na Koševu dočekuje Čelik, a svi koji žele osvojiti vrhunske tene Nike hypervenom X, moraju obavezno doći na utakmicu. Sa tribina koševskog stadiona trebaju napraviti fotografiju sa članskom karticom ili sezonskom ulaznicom FK Sarajevo i objaviti fotografiju na svojim profilima na društvenim mrežama uz hashtag #NikeFKS, ili poslati na [email protected].

Uz malo sreće, sjajne tene sponzora Nike će uskoro biti u vašem posjedu, a to nije sve… Uskoro će članovi FK Sarajevo uživati pogodnosti pri kupovini Nike proizvoda u glavnom gradu BiH, a više informacija bit će poznato uskoro.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi