Fudbalski boem nema mira: Potrošenih 400.000 za noć je ništa šta je sada uradio i to zbog ljubavi

Nikako da se smiri

Fudbalski boem nema mira: Potrošenih 400.000 za noć je ništa šta je sada uradio i to zbog ljubavi

Admin Čaušević

Bez sumnje je jedan od najkontrovereznijih fudbalera svoje generacije. Iako je bio veliki talenat, to nikada nije uspio pokazati na pravi način, prvenstvno zbog svog "bogatog" repertoara dešavanja van terena. 

Bivši danski napadač Nicklas Bendtner se ponovo našao u centru pažnje žute štampe u Skandinaviji, ovaj put zbog izbora njegove nove djevojke.

Ovaj 35-godišnjak je bio u vezi sa švedskom manekenkom Clarom Linneom Wahlqvist, a sada je za novu partnericu izabrao biseksualu Sus Wilkins.

Linne Wahlqvist je ta koja je otkrila je na društvenim mrežama da se rastala od Bendtnera.

Bendtner i Wahlqvist više nisu zajedno

"Nakon što sam dobila puno pitanja od novinara koji su o tome pisali, mogu potvrditi da smo Nicklas Bendtner i ja nedavno raskinuli. Među nama nema zle krvi, samo želimo vrlo različite stvari u životu", poručila je Šveđanka.

Nakon toga najprodavaniji danski časopis Se og Hor je otkrio da je Bendtner nedavno uživao u romantičnom putovanju u Rim sa Susom Wilkinsom (34).

Oglasi

Glumica i model nedavno je raskinula desetogodišnju vezu s R&B kantautoricom Frejom Kirk (36). Par se vjenčao na blještavoj ceremoniji prije dvije godine, ali su u augustu objavili da se rastaju.

Danac je igračko ime izgradio u Arsenalu

Danski tabloid tvrdi da su Bentdner i Wilkins viđeni u Rimu kako se drže za ruke i ljube, a oni još uvijek ne žele potvrditi da su zajedno.

Bendtner koji je zbog svog načina života dobio nadimak Lord je karijeru okončao prije dvije godine, a svoje fudbalsko ime je izgradio u Arsenalu gdje je proveo devet godina.

U životu je prošao mnogo toga, ali možda i najpoznatija anegdota je ona iz 2011. godine kada je za noć potrošio skoro pola milona funti i to u jednom casinu.

Dok je igrao za Topnike Bendtner je bio vrlo često u pijanom stanju

"Nakon sat i pol sam izgubio 400.000 funti. Taj novac nisam ni imao, da ga nekako nisam uspio povratiti bio bih u problemima. Tada sam shvatio da je prerizično za mene sve što radim."

Jednom je dok je bio član Arsenala totalno uništio skupocjenog Aston Martina. Interesantno da je i plaćao djevojki operaciju grudi, dok su tabloidi bili puni fotografija kako ga pijanog izbacuju iz jednog kluba.

"Jedna od djevojaka s kojima sam bio mi je došla i rekla da je trudna, ali da postoji cijena koju mogu da platim kako bi se sve to riješilo i zataškalo. 'A šta to znači?' upitao sam je znatiželjno. Rekla je da to znači da moram da joj platim nove grudi. Na kraju sam platio estetskom hirurgu za poboljšanje njenih oblina", ispričao je Bendtner.

Sus Wilikins je nova djevojka bivšeg danskog fudbalera

Jedno vrijeme se bavio ribolovom, zatim kinematografijom, a interesantno da još uvijek na društvenim mrežama nije obrisao fotografije sa bivšim. Jednostavno, ovaj čovjek je unikat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi