Niko ne vjeruje da je ovo majka Henrikha Mkhitaryana

Marina Taschyan direktorica FS Armenije

Niko ne vjeruje da je ovo majka Henrikha Mkhitaryana

M. Šljivak

Zvijezda Manchester Uniteda Henrikh Mkhitaryan definitivno je najbolji fudbaler kojeg je Armenija ikada imala.

Sjajni 28-godišnji fudbaler je prošlog ljeta ostvario veliki transfer iz Borussije Dortmund na Old Trafford, a u svemu što radi Mkhitaryan ima veliku podršku porodice, naročito majke.

Jučer je njegova majka proslavila rođendan. Marina Taschyan je direktorica Fudbalske federacije Armenije, a kada je na Twitteru fudbaler Uniteda objavio fotografiju s majkom, niko mu nije vjerovao.

"Ovo je zaista tvoja majka?", upitao ga je jedan od pratilaca, dok je drugi dodao:

"Prije bih rekao da ti je ovo sestra".

Nastavilo se potom sa zanimljivim komentarima.

"Šta? Nemoguće da ti je ona majka. Pa, premlada je", napisano je u jednom od komentara.

Interesantno, pored toga što mu je majka zaposlena u Savezu, njegova sestra Monica je također u fudbalu. Ona je zaposlena u UEFA-e i to kao asistentica nekadašnjem predsjedniku Michelu Platiniju, a radi i kao pomoćnica Marine Taschyan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi