Niko nema kuću kao Jelena Janković

Prodaje je za 13 miliona dolara

Niko nema kuću kao Jelena Janković

Nekada prva teniserka svijeta Jelena Janković kao da više ne postoji na teniskoj mapi.

Iako nikada nije objavila zvanični kraj karijere, Jelena je izbrisana sa WTA liste jer nije odigrala nijedan turnir skoro dvije godine.

Očigledno je da se ova 33-godišnjakinja više neće baviti 'bijelim sportom' od kojeg je tokom karijere zaradila čak 19 miliona dolara.

Naravno, zaradila je još mnogo novca od sponzorskih ugovora, a veliki dio istog nodlučila je da uloži u vilu koju ima u San Dijegu.

Ovih dana vila je na prodaju, a Jelena je cijeni vrtoglavih 13 miliona dolara.

Kuća sadrži nekoliko terasa, bazen sa nevjerovatnim pogledom, veliku garažu, osam spavaćih soba, 11 kupatila i naravno ogromni teniski teren. 

U nastavku možete pogledati kako to izgleda:

Top Komentari

VelaHavle
Sviju mi ste za jos nekog govorili da prodaje istu ovakvu vilu hahahaha... mozda Cristiano ili Rooney, mozda Ibrahimovic... kad god se hoce prica napraviti, samo ovu kucu prisiju nekom
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi