Legendarni Nikić se "uhvatio" mikrofona nakon čašice više!

Pokazao umjeće pjevanja

Legendarni Nikić se "uhvatio" mikrofona nakon čašice više!

E. Oštraković

Svima je naravno poznato da je Nikola Nikić legenda Željezničara i da taj klub ima posebno mjesto u njegovom srcu.

Ipak, za još jedan klub je ovaj legendarni fudbaler ostao vezan, a radi se o NK Bratstvo iz Gračanice čiji je Nikić bio trener.

Naime, iako više ne radi u Gračanici Nikić je još uvijek dobrodošao u ovaj grad jer je osvojio publiku i popularne Maraokance svojim šarmom.

Osim toga, veliko prijateljstvo vlada između Nikića i bivšeg kapitena Bratstva Edina Šuše koji je bio glavna uzdanica upravo u Nikićevoj ekipi.

Nakon dosta vremena Marokanci su odlučili da prirede veliko iznenađenje Nikiću, a sve je organizovao upravo Edin Šuša.

U poznatom gračaničkom restoranu, Nipon, Šuša i Marokanci su ugostili Nikolu Nikića koji se na kraju maksimalno opustio.

Iako smo ga viđali u raznim izdanjima, sada konačno imamo i snimak dok pjeva, a mora se priznati da mu i to ide od ruke.

Ekskluzivno je za SportSport.ba ustupljen snimak Nikića i njegovih prijatelja iz Gračanice.

Sigurno je da će nakon ovakvog snimka svim Gračanlijama proraditi nostalgija za vremenom kada je Nikić bio na klupi njihovog tima, te će poželiti da se vrati.

Usput rečeno, nakon njegovog odlaska iz Gračanice, Bratstvo u posljednje vrijeme igra jako loše, te se ove sezone nekako izborilo za očuvanje prvoligaškog statusa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi