Nikola Peković istetovirao grb Partizana

Ljubav prema "crno-bijelima" nema granice

Nikola Peković istetovirao grb Partizana

Košarkaš Minnesota Timberwolves Nikola Peković svoj košarkaški put koji ga je na kraju odveo u najjaču košarkašku ligu svijeta započeo je da krči u Partizanu. 

Otkako je preselio u NBA ligu Peković je svoje tijelo oslikao brojnim tetovažama, a posljednja koju je uradio posvećena je njegovom bivšem klubu čiji je grb istetovirao što je još jednom oduševilo sve navijače Partizana.

Crno-bijeli dres kluba iz Humske crnogorski centar uspješno je nosio od 2005. do 2008. godine, a potom je prešao u redove grčkog Panathinaikosa, da bi se 2010. godine preselio u NBA ligu.

U Pioniru je bio 2011. tokom "lockouta" u NBA ligi, čime je dokazao ljubav prema klubu, što je potvrdio i novom tetovažom na svom tijelu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.