Djevojka omraženog borca pretjerala: Nina sve šokirala stajlingom bez grudnjaka

Dankinja je pretjerala

Djevojka omraženog borca pretjerala: Nina sve šokirala stajlingom bez grudnjaka

E. Škorić

Logan Paul dobro je poznati YouTuber, koji je stekao ogromnu popularnost, a ona je značajno porasla kada je odlučio da se bori u nekoliko različitih disciplina.

Američki influencer je brat Jakea Paula, mnogo popularnijeg kreatora, koji se također okušao u raznim borbama.

27-godišnji Logan je bokser, a postao je u međuvremenu zvijedza WWE-a, dok je u subotu čak treba oda nastupi i kao fudbaler u jednoj humanitarnoj utakmici.

Nije nastupao zbog priprema jer ga očekuje borba sa Romanom Reignsom za neprikosnoveni naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji na takmičenju u Saudijskoj Arabiji 5. oktobra. Potom se u januaru planira vratiti boksu, a njegov protivnik za tu borbu tek treba da bude službeno potvrđen.

Njegova djevojka Nina Agdal u međuvremenu puni naslovnice raznih tabloida, a paparazzi su je ulovili kako bez grudnjaka šeta ulicama Los Angelesa.

Oglasi

30-godišnja danska manekenka nosila je bijeli kratki top, ali ispod nije imala grudnjak, pa je svjesno ili ne previše pokazala javnosti.

Nina je svoj look upotpunila clutch torbicom od umjetne zmijske kože i spustila sunčane naočale kako bi prekrila oči. U ruci je nosila bocu sportskog napitka.

Pokazala je i zategnute trbušnjake, a šetajući Los Angelesom privlačila je pozornost apsolutno svih na ulici.

Nina i Paul navodno su u vezi od juna, a tokom ljeta zajedno su boravili na odmoru u Grčkoj.

Oglasi

Nina ima 1,6 miliona pratitelja na Instagramu i često obožavatelje časti atraktivnim snimkama.

Oglasi