"Nisam znala da je takav, tražio me slike u donjem vešu"

"Nisam znala da je takav, tražio me slike u donjem vešu"

E. Škorić

Poznati engleski sudija Mark Clattenburg dobio je crveni karton.

Clattenburg je početkom godine napustio Englesku i otišao da sudi u Saudijsku Arabiju gdje je šef tamošnje sudijske organizacije.

Ovaj 42-godišnji sudija se umorio od preipsitivanja njegovih odluka na Otoku, pa se zaputio u Saudijsku Arabiju, mada je imao i poziv Amerikance.

Suci u Premiershipu godišnje zarade oko 65,000 funta, plus 1,000 funta po utakmici. Većina godinu završi sa zaradom od 100.000 funta. Clattenburg će u Saudijskoj Arabiji biti šef sudačke organizacije, a njegovi prihodi bit će nekoliko puta veći.

Mada, Clattenburg se našao u ozbiljnom problemu u privatnom životu. Upoznao je 50-godišnju Andreu Hodgkins, a o tajnim sastancima sa ovom razvedenom damom upoznata je i njegova supruga Claire (42).

A kako je uspio da zavede Andreu?

"On je jako šarmantan i romantičan čovjek. Oborio me s nogu. Ljubazan je i odmah sam pala na njega. Ima onu tešku sudačku osobinu, ali u stvarnom život on uopšte nije takav", kazala je Andrea.

Njih dvoje su se upoznali u februaru u Newcastleu gdje je Andrea došla da radi. Clattenburgu se osladilo, putem Whatsappa je slao poruke za Andreu, a jednom prilikom dok je posjetio New York tražio je "neobične slike".

Naime, u poruci je napisao kako želi da vidi Andreu u štiklama, suknjici i čarapama, te je zatražio njenu sliku u donjem vešu kako bi mogao da se 'opusti'.

"Andrea nije znala da je oženjen. Nije ona taj tip žene. Ugledna je i nikada ne bi ušla u tu vezu da je znala da on ima suprugu", otkrio je izvor blizak Andrei jednom engleskom tabloidu.

Kada je Andrea vidjela Markovu sliku na Instagramu sa suprugom Claire, poludjela je i odmah je tražila objašnjenje, a kada joj je sudija priznao da nije sam već da je vjeren, dobio je - crveni karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi