Nisu samo jahali kamilu: Sejo i Selena večerali na otvorenom

Gdje ima dima ima i vatre?

Nisu samo jahali kamilu: Sejo i Selena večerali na otvorenom

Ime fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine Sejada Salihovića u posljednjih nekoliko dana preplavilo je novine i internet stranice, ali ne one sportske, koliko one koji se bave životom slavnih ličnosti.

Naime, nakon što se pojavila slika kako fudbaler Hoffenheima sa američkom glumicom i pjevačicom Selenom Gomez jaše na kamili, odmah su krenule mnoge medijske špekulacije, a za mnoge tabloide Sejad Salihović je bio samo "nepoznati zgodni muškarac".

Ipak, onda su se Amerikanci, malo "raspitali", i to kod Wikipedije.

"Saznali smo ime nepoznatog muškarca koji je sa Selenom Gomez jahao na kamili. To je Sejad Salihović, igrač njemačkog bundesligaša Hoffenheima", napisao je portal Hollywoodlife.com, a u nastavku je donio i kratku biografiju našeg reprezentativca.

"Sejad je rođen u Bosni i Hercegovini, ali je s porodicom ranih 90-ih odselio u Berlin. Kako se navodi na Wikipediji, poznat je po ubojitom šutu lijevom nogom", piše dalje pomenuti portal, navodeći da Salihović na Twitteru ima 24.000 sljedbenika.

"Sa njihovog odmora u Dubajiu postoji samo jedna slika, sudeći po osmjesima može se primijetiti da su istinski uživali", navodi webstranica koja prati holivudske zvijezde.

Očito Amerikanci nisu zavirili na Selenin Instagram, gdje postoji i kratki video snimak večere na otvorenom, a na kojem se vidi bh. reprezentativac.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.