Niželigaš ostao bez traktora: Ukraden je, molimo za pomoć

Našli se u problemima

Niželigaš ostao bez traktora: Ukraden je, molimo za pomoć

Midhat Šljivak

Niželigaški fudbal oduvijek je privlačio dosta pažnje bez obzira na to u kojoj zemlji se igrao.

Iako fudbal nije previše kvalitetan, ono što se dešava na, ali i pored terena privlači veliku pažnju, a interesantna situacija desila se sa engleskim Salford Cityjem.

Njima je prije nekoliko dana ukraden traktor kojim su održavali teren, pa su pomoć zatražili putem društvenih mreža.

"Nažalost, tokom vikenda nam je ukraden traktor. Ako neko ima više informacija, molimo da nam se javite", napisali su na zvaničnoj stranici kluba.

Za pomoć je zamolio i legendarni fudbaler Gary Neville. On je inače suvlasnik ovog tima zajedno sa bivšim kolegama iz Manchester Uniteda (Giggs, Scholes, Butt, Phil Neville) i biznismenom Peterom Limom.

Salford zahvaljujući ulaganjima Lima i nekadašnjih reprezentativaca Engleske iz godine u godinu napreduje. Tri ranga su prošli za četiri godine i sada se takmiče u Nacionalnoj ligi gdje su trenutno na 11. mjestu.

Top Komentari

ja224
tooooo takve priče želimo
8 0
kenan6616
Ferguson pobjegao u niže lige
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi