Njemački radio komentator "poludio" nakon gola Santane

Veliko slavlje u Dortmundu nakon pobjede

Njemački radio komentator "poludio" nakon gola Santane

Njemački prvak iz prošle sezone Borussija Dortmund sinoć je na svom terenu savladala Malagu rezultatom 3:2. 

Ekipa iz Dortmunda do pobjede je stigla nakon dva gola u infarkt završnici. Prvo je Reus u nadoknadi vremena izjednačio rezultat na 2:2, da bi potom Santana donio trijumf Borussiji i prolaz u narednu fazu takmičenja. 

 

Njemačka radio postaja iz Dortmunda sinoć je uživo prenosila susret sa Westfalena, a komentator je kao i svi navijači Borussije bio jako uzbuđen. 

 

Kada je Borussija izjednačila komentator je gol proslavio na normalan način uz riječi: "Reus, Tor! Reus, Tor! Reus, Tor!"

 

Dvije minute kasnije Santana je donio Borussiji prolaz dalje, a komentator je bio presretan. "Ball rein in die Mitte. Schieber. Reus, quer, Linie, Tor, Tor, Tor, Tor, Toooor," njegove su riječi nakon ovog historijskog trenutka za Nijemce. 

 

 

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.