Njemački reprezentativac ispao sa Mundijala, pa vjerio djevojku: Imamo seks 4-5 puta sedmično

Ovo ljeto će ipak ispasti lijepo za njega

Njemački reprezentativac ispao sa Mundijala, pa vjerio djevojku: Imamo seks 4-5 puta sedmično

Golman PSG-a i reprezentacije Njemačke Kevin Trapp ipak će po lijepom pamtiti ovo ljeto. 

Naime, nakon što je sa svojom reprezentacijom ispao sa Mundijala, Trapp se odlučio na veoma važan korak u životu - vjerio je svoju dugogodišnju djevojku.

Par je u vezi od novembra 2015. godine, a pažnju javnosti skrenuli su na sebe zahvaljujući prelijepoj Izabel koja je početkom ove godine otvorenom izjavom potresla javnost.

"Imamo seks četiri ili pet puta sedmično. Ukoliko PSG izgubi u meču u kojem je Kevin branio, onda seksa nema. Ali, ako pobijedi, onda za nas te noći nema spavanja", rekla je tada prelijepa Brazilka.

Inače, ona je bila i na ovogodišnjem Mundijalu, a tu priliku je iskoristila da pogleda utakmicu svog Brazila protiv reprezentacije Srbije. Imala je razloga za slavlje jer je Brazil slavio sa 2:0.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije